Whisky och kvinnliga munvätskor.

Jag brukar aldrig dricka alkohol när jag är själv, det är nästan emot mina principer men så igår slank en halv flaska rödvin ner till maten. Blev ju självklart lite påverkad av detta och ett sug efter lite whiskey uppstod. Eftersom jag inte hade någon whiskey hemma så var enda sättet att gå till någon bar och så blev det. Jag är verkligen inte personen som år ut själv men igår kändes det som det enda rätta. President hotell 150 meter ifrån min lya har en ganska mysig side-bar så jag gick dit. Det var nästan lite väl lugnt men det var samtidigt jävligt tillfredställande att sitta själv och bara njuta. Ibland behövs det tydligen bara lite whiskey, loungemusik och ett bra modemagasin för att människokroppen ska spinna som en katt. Kanske är det för att ordet whisky är slående likt whiskas. Om man kanske skulle ta och prova det idag : - )

Var ute och cyklade en sväng nu på förmiddagen så plötsligt dök det upp en power walkande tjej med mjukisbrallorna uppkörda sådär skönt mellan skinkorna framför mig. När jag så var tre meter ifrån att cykla förbi henne så vänder hon 45 grader på huvuden och drar iväg en stor loska med saliv. Jag blev lite rädd men hon missade ju så rädslan försvann fort men tänk om hon hade träffat. Vad gör man då? Det är något man egentligen borde fundera på så att man inte bara står där dagen det händer.
Nu tänkte jag dra in till stan och se om det händer något roligt, kanske har man turen att få se  Pontiak.

Kommentarer
Postat av: negin

Jag tycker de solklart, man ser ju verkligen hur mycket KENZA har härmat ADRIANA, bara att kenza är mer normal i ansiktet och adriana ser lite psyko ut men annars tycker jag det är lika. Båda sitter på asfalt nästan nakna och täcker överkroppen med någonting av skinn och har höga svarta skor bara ligger på marken. aya hehe tack för din kommentar :)

2008-02-09 @ 15:09:52
URL: http://negiinjoon.blogg.se
Postat av: negin

Jadu man kan ju alltid spekulera kring vad föräldrarna tycker men fråga istället vad säger hennes marockanska pappa haha, men de kasnke struntar i sånt och ser beyond den nakna huden och itsället tänker på hur mycket hon verkligen har lyckats.

2008-02-09 @ 15:12:50
URL: http://negiinjoon.blogg.se
Postat av: negin

hahaha jag förstod inte riktigt vad du menade, du kanske skojade hehe

2008-02-09 @ 15:26:41
URL: http://negiinjoon.blogg.se
Postat av: Linnéa

Härligt bloggnamn. ;)

2008-02-09 @ 15:28:50
URL: http://lillix.blogg.se
Postat av: Karoline

SVAR: Tackar! Om du kollar in kategorin "style - for men" så finns där något annat! Och det kan hända att det dyker upp ett inlägg lite då och då. Men okej, ja ska försöka bättra mig! ciao!

2008-02-09 @ 15:46:04
URL: http://www.thatshot.blogg.se
Postat av: isabelle

TAAAAAAAACK! äntligen någon som håller med mig.

2008-02-09 @ 16:04:42
URL: http://isabelleeeee.blogg.se
Postat av: Linnéa

Haha, jag tycker
det är stentufft. :)

2008-02-09 @ 16:12:04
URL: http://lillix.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0